Giselle Sia

- Ruotsalaisten yritysten olisi hyvä olla mahdollisimman avarakatseisia ja avoimia mukautumaan eri Aasian maiden kulttuureihin samalla pitäen kiinni ruotsalaisesta innovatiivisuudesta ja tehokkuudesta, toteaa Giselle Sia, Country Manager, MultiMindin filippiinien toimistosta.

- Ruotsalaisten yrittäjien tulisi rohkeasti tutkia Aasiaa, sillä esimerkisi etenkin Filippiineillä on niin monia mahdollisuuksia perustaa yritys. Filippiineillä on yksi maailman nopeimmin kasvava bruttokansantuotteen kasvuvauhti ja tämänhetkinen taloudellinen tilanne on hyvä. Suuri osa ihmisistä puhuu englantia ja ovat koulutettuja.

Giselle Sia asuu Manilassa, Philippiineillä ja puhuu sujuvaa englantia, filipinoa sekä lisäksi hän osaa mandariinikiinan perustaidot kahdesta eri murteesta. Hän valmistui Manilan De La Salle Yliopistosta, yhdestä Filippiinien parhaimmista korkeakouluista, markkinointihallinnon kandidaatin tutkinnolla. MultiMindilla hän on vastuussa Filippiinien toimiston johtamisesta ja rekrytointiprosessista sekä yrityksen kehityksen suunnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

- Kiinanfilippiiniläisenä saan nauttia kahden kulttuurin tuomista vahvuuksista – filippiiniläinen lämmin vieraanvaraisuus yhdistettynä kiinalaiseen korkeaan työmoraaliin ja itsekuriin. Tulen myös hyvin toimeen eri kulttuurien edustajien kanssa –Filippiiniläisten, kiinalaisten, jotka asuvat Filippiineillä sekä ulkomaalaisten, koska olen kaksikielinen ja tottunut mukautumaan eri kulttuureihin.

back