"MultiMind valittiin jäseneksi, koska yrityksellä on syvä ymmärrys organisaatioiden ja monikulttuurisuuden merkityksestä, lisäksi MultiMindilla on merkittävä määrä tyytyväisten asiakkaiden suosituksia.”

"Kaikki kontakti MultiMindin kanssa sujui mukavasti, sillä henkilökunta on ymmärtäväistä, heidän toimintatapansa sopi hyvin liiketoimintaamme ja heiltä sai aina rakentavia ehdotuksia ja näkökulmia. Lopulliset ehdokkaat kävivät läpi paljon haastatteluja ja testejä samalla kun MultiMind piti kädestämme kiinni koko prosessin läpi. Näin ollen ehdokkaat saivat hyvän kuvan toiminnastamme. Vaikka lopulta jäljellä oli kolme ehdokasta niin pystyimme pitämään kaikki ovet auki ja tehdä huolellisesti työmme ja oikean päätöksen. MultiMindin avulla onnistuimme."
Niclas Carlsson, CEO, Founders Alliance.

”Se että olemme uskoneet MultiMindiin sen perustamishetkestä asti kertoo kai tarpeeksi?’’

”Me autamme yrityksiä tekemään isoja päätöksiä liittyen esimerkiksi strategiaan ja organisaatioon. Asiakkaisiimme kuuluu Ruotsin isoimpia yrityksiä. Tapaamme kuuluu usein aloittaa kattavilla markkinatutkimuksilla. Mitä tapahtuu juuri nyt, mitkä trendit ovat tulossa ja mille markkinoille ne suuntautuvat? Tärkeät ja oikeat kysymykset määräävät yritysten pitkäaikaiset päätökset. Me teemme tutkimukset useilla eri kielillä. Näin ollen päteviä tutkimushaastattelijoita ja analyytikkoja tarvitaan jatkuvasti ja tässä kohtaa voimme aina luottaa MultiMindin tarjoamiin konsultteihin. Tämän tiedämme varmaksi, sillä olemme uskoneet MultiMindiin sen perustamishetkestä asti. Se kertoo kai tarpeeksi?
Franck, amerikkalainen johtamiskonsultointiyritys, Tukholma

”Mikään muu rekrytointiyritys ei ole onnistunut löytämään yhtä hyviä konsultteja pohjoismaisilla taidoilla.”

”Henkilökuntaa palkatessa yrityksemme vaatimuksena hallinnollisiin tehtäviin on SAP- ja IT-osaaminen. Alaltamme ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta. MultiMind on hoitanut tehtävänsä odotettua paremmin, etenkin kun kyseessä on kielitaitoiset ja Pohjoismaiden liike-elämässä kokemusta kartoittaneet kandidaatit. Tukholmassa on kyseisille työntekijöille suuri tarve, mikä ennen oli yrityksellemme ongelma. Nykyisin, kiitos MultiMindin, ongelmaa ei enää ole!”
Pia, HR-päällikkö, Kansainvälinen biotekniikkayritys

”Vi levererar analysinstrument och förbrukningsmaterial till företag och institutioner som sysslar med molekylärbiologisk forskning.”

”Hela Norden, inklusive Island, är vår marknad. Från MultiMind får vi medarbetare inom kundtjänst och finans. Och speciellt inom kundtjänst är kraven mycket höga när det gäller kunskaper kring de olika ländernas språk och speciella kulturer. Jag har genom åren anlitat en rad olika bemanningsföretag och måste säga att MultiMind skiljer sig avsevärt från de övriga – på ett positivt sätt. Speciellt utmärkande är att de verkligen tar hand om och utvecklar sina konsulter. Det gör att de också gör ett bättre jobb hos oss. Det innebär i slutänden att alla tre parter är nöjda med vad som uträttas: vi som kund, den enskilde konsulten och företaget MultiMind. Till syvende och sist är ändå det avgörande att bemanningsföretaget kan plocka fram rätt person på rätt plats. Och där är MultiMind suveränt.”

"Toimitamme analyyttisiä välineitä ja kulutustavaroita yrityksille ja laitoksille jotka ovat tekemisissä molekyylibiologian kanssa."

"Kaikissa Pohjoismaissa, myös Islannista, löytyy markkina-alue yrityksellemme. MultiMindilta saamme työntekijöitä asiakaspalveluun ja rahoitukseen. Erityisesti asiakaspalveluun on pohjoismaisten kielten ja kulttuurien osaajille suuri tarve. Vuosien varrella olen kääntynyt eri rekrytointiyrityksiin ja on todettava, että MultiMind poikkeaa selvästi muista - positiivisella tavalla. Suurin erottava tekijä on, että MultiMindin työntekijät todella huolehtivat konsulteistaan ja keskittyvät konsulttiensa kehittämiseen. Sen ansiosta työntekijöiden työn jälki meillä on parempaa. Tämä johtaa lopulta siihen, että kaikki kolme osapuolta ovat tyytyväisiä: me asiakkaana, yksittäiset konsultit sekä MultiMind rekrytointiyrityksenä. Loppujen lopuksi tärkeintä on, että henkilöstövuokraukseen keskittynyt yritys osaa poimia oikeat henkilöt oikeaan paikkaan. Tässä MultiMind onnistuu täydellisesti. "
Claes, Asiakaspalvelupäällikkö, Amerikkalainen elintarvikeyritys