Rekrytointi

Jokainen rekrytointi on ainutlaatuinen

Rekrytoi suoraan tai vuokraa konsultti –me tarjoamme ratkaisun joka sopii sinulle parhaiten. Tiedämme, että tämä menetelmä luo turvaa sekä asiakkaallemme, meille, sekä kandidaatille. MultiMind pitää huolen siitä, että työ hoidetaan huolellisesti loppuun asti.

Tämän päivän työmarkkinoilla rekrytointi on investointia, ja siksi yhteistyökumppanit ovat yhä tärkeämmässä roolissa liiketoiminnassa. Oikeiden kandidaattien löytäminen, varmuus siitä, että kandidaatti täyttää vaatimukset sekä väärän investoinnin riskin minimoiminen on vaativaa, mutta erityisalaamme. MultiMindin rekrytointimalli, jossa huolellisuus, avoimuus ja ahkeruus ovat tärkeitä arvoja tekevät meistä alan parhaita.

Oikean henkilön löytämisprosessi vaihtelee työtehtävästä ja yrityksestä riippuen. CV-pankkimme, johon joka kuukausi rekisteröityy yli 200 uutta henkilöä, kansainväliset järjestöt, vahva verkostomme, työnhakumessut, luennot, seminaarit, search ja headhunting ovat kaikki osa jokapäiväistä työtämme ja asioita, joihin panostamme proaktiivisesti. Lisäksi monikulttuurisuus rekrytointiprosessissamme on sertifioitu, mikä merkitsee sitä, että pyrimme aktiivisesti ja strategisesti saavuttamaan monikulttuurisuutta alusta loppuun.

Ammatillinen huolenpito

Kandidaattimme kohdataan aina ammattimaisesti vaitiolovelvollisuutta noudattaen. Riippumatta siitä onko kyseessä suora rekrytointi vai henkilöstövuokraus. Tarjoamme luonnollisesti myös neuvontaa, ja olemme jatkuvassa yhteydessä sekä asiakkaaseen että kandidaattiin.

Johtajien ja asiantuntijoiden rekrytointi

Search ja headhunting, laaja verkosto ja IPU, Cut-e sekä UPP -testeihin sertifioidut rekrytointikonsulttimme tekevät meistä pätevät rekrytoijat myös isompiin rooleihin, joissa vaatimuksena on johtaa monikulttuurisia ryhmiä. Työskentelemme aina monikulttuurisuutta ajatellen, mikä tekee MultiMindista vahvan ja eri kulttuureja ymmärtävän yrityksen rekrytointimarkkinoilla.

Lisää tietoa johtajien ja asiantuntijoiden rekrytoinnista saat ottamalla yhteyden Shaun Ogdeniin.